Samsung laat Galaxy Note 9 lekken op YouTube (alweer)

Het lijkt zo langzamerhand geen toeval meer dat Samsung vlak voor de lancering van een nieuw toestel een ‘toevallige’ lek van het apparaat heeft. Volgende week donderdag zou de nieuwe Galaxy Note 9 worden gepresenteerd, maar zojuist verscheen namelijk al een video van de nieuwe smartphone online. Inmiddels is de video weer verwijderd, maar techsite Engadget wist de video vlak voor die tijd te rippen en zelf online te plaatsen (zie onder).

Knalgele S-Pen

Het blijft niet alleen bij de video. Samsung stuurde vandaag ook een pre-order bekendmaking rond waarin het toestel te zien is in een Midnight Blue uitvoering vergezeld door een knalgele S-Pen. In de mailing wordt ook bekend gemaakt dat het toestel beschikbaar is in een 512GB versie, met support voor nog eens een 512GB microSD kaart.

https://www.youtube.com/watch?v=3gjaOtU3Mr0

Samsung Unpacked

Het officiële lanceer-event van de Samsung Galaxy Note 9 is volgende week donderdag in New York. Tijdens het jaarlijkse Unpacked event zal het toestel dan officieel aan de pers gepresenteerd worden. Na teleurstellende verkoopresultaten van de eerder dit jaar gepresenteerde Samsung S9 kan Samsung wel weer een verkoopsucces gebruiken met de Note 9. Het toestel is traditiegetrouw ‘de grote variant’ van de S9 en wordt in combinatie met de S-Pen vooral getarget op een creatief publiek dat graag met een stylo-pen op zijn toestel werkt en tekent.