Scoor nu 2 tickets voor de GP van België bij je nieuwe Samsung QLED TV

Als Formule 1 fan zie je de actie op het asfalt natuurlijk het liefst zo realistisch mogelijk, al blijft het natuurlijk een unieke ervaring om de coureurs in het echt in actie te zien. Dankzij een geweldige actie van Samsung krijg je de kans om beiden te combineren en de rest van het seizoen haarscherp te blijven volgen!

De nieuwe 8K en 4K QLED TV’s van Samsung bieden een unieke kijkervaring en brengen de actie op het circuit haarscherp en ‘larger then life’ in je woonkamer. Voor F1 fans goed nieuws, maar dat kan nog beter, want koop je deze actieperiode een QLED TV van Samsung uit dit overzicht, krijg je er 2 tickets voor de Grand Prix van België bij!

Samsung QLED 8K

Perfecte weergave met verbluffende diepte en detail
Koop

Samsung QLED 4K

Ervaar beelden met fantastische kleuren en intense contrasten
Koop

Samsung QLED 4K

Prachtig beeld vanuit elke hoek
Koop

Samsung QLED 4K

Ga voor een grootse kijkervaring
Koop

Groots formaat

Koop je een van de bovenstaande Samsung QLED TV’s, krijg je naast 2 tickets voor de GP van België ook nog eens een voucher voor 2 t-shirts, een ontbijt en een parkeerplek bij aangeboden.

Wil je rest van het seizoen graag een beetje op formaat verder kijken? Dan ben je bij Samsung aan het goede adres. De nieuwe QLED TV’s van de Zuid-Koreaanse fabrikant worden namelijk geleverd met een beelddiagonaal van 75, 85 en zelfs 98 inch. Maar ook voor de ‘compactere’ kijker zijn er versies van 55 of 65 inch.

Meer over Samsung QLED TV’s, de gratis tickets voor de Grand Prix van België en de actievoorwaarden vind je op deze site.

F1 Spoiler Alert

Als F1 fan na elk raceweekend nog even mee natafelen of vast mee vooruitblikken naar de volgende race? Abonneer je dan nu op onze F1-podcast “F1 Spoiler Alert”, waarin hosts Marjolijn Kamphuis en Johan Voets je bijpraten over het laatste nieuws uit de paddock en elke race met je doornemen.

Meer informatie over F1 Spoiler Alert vind je hier.