V2: Draadloos genieten van bekabelde audio met de Sennheiser Flex 5000

De nieuwste aflevering van V2 is er een met twee gezichten: aan de ene kant hebben we de heerlijke Sennheiser HD569, een lekker ouderwetse headset met een kabeltje. Maar die kwam in hetzelfde pakket als de Sennheiser Flex 5000, een draadloze zender voor je bekabelde hoofdtelefoon. En die zorgde voor een frons, zo links en rechts.

Dat Sennheiser in staat is om geluid goed over te brengen mag geen geheim meer zijn en de HD569 is daarin geen uitzondering. Met een comfortabele pasvorm en prettige afsluiting van de buitenwereld is de headset een instant favoriet. De Flex 5000 leverde echter een hele andere reactie op: “Ik heb de verpakking geopend, een paar keer diep gezucht en dacht: vooruit, voor volk en vaderland,” aldus Michiel.

Benieuwd waarom we toch deze setup adviseren voor de begrafenis van je cavia of waarom Michiel niet meer zonder de Sennheiser-headset met zijn tractor het land in gaat? Luister dan snel naar de nieuwste aflevering van onze gadget-podcast V2:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Michiel of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende V2 niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op V2 en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.