Slimme oorthermometer Swaive synct met Apple HealthKit

Alhoewel we op de lancering van HealthKit nog steeds moeten wachten als gevolg van alle iOS 8 problemen, worden er op dit moment al aan alle kanten nieuwe gezondheidsgadgets gelanceerd die geschikt zijn voor een koppeling met Apple’s nieuwe Health app. Zo ook de Swaive oorthermometer, die speciaal geschikt is voor jonge kinderen.

Swaive is een thermometer die je kunt syncen met je iPhone of iPad. Zo kun je direct uitlezen of er verhoging is en wat je nu het beste kunt doen. Daarbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld de leeftijd van je kind. Volgens de makers is de Swaive één van de meest precieze thermometers op de markt, en is het apparaat extreem makkelijk in gebruik.

swaive

Met de app kunnen gebruikers bijhouden hoe hun temperatuur al dan niet veranderd tijdens de dag en die informatie eventueel ook delen met een dokter. Je kunt de data straks direct syncen naar de Apple Health app zodat hij eventueel te delen is met een huisarts of ziekenhuis of andere gezondheidsapps. Natuurlijk is het apparaat ook zonder een koppeling met Apple te gebruiken.

De Swaive oorthermometer verschijnt eind november op de markt en is nu al voor te bestellen voor een bedrag van $79,99.