Spannende fitness-app Zombies, Run! krijgt zestig nieuwe missies


Het kan lastig zijn om jezelf te motiveren om te gaan rennen. Er zijn ontzettend veel applicaties beschikbaar die je coachen tijdens het rennen maar echt veel leuker of makkelijker kunnen die applicaties het natuurlijk niet maken. Er is echter één ding dat je wel aan het rennen moét brengen: een zombie apocalypse – waar ondoden je achterna rennen op jacht naar een hapje van je hersenen.

De applicatie Zombies, Run! werd een paar jaar geleden gelanceerd na een succesvolle Kickstarter-campagne en heeft het concept gamification bijzonder goed begrepen. In Zombies, Run! ben je namelijk de hoofdpersoon in een spannend zombie-verhaal waarin je allerlei missies moet voltooien, sneller moet zijn dan de moordlustige zombies, voorraden moet verzamelen en uiteindelijk terug moet keren naar je kamp. De voorraden die je hebt verzameld kun je vervolgens gebruiken om je kamp te verbeteren.

Zombies-Run-2

Er zijn op dit moment drie seizoenen beschikbaar met elk tussen de twintig en zestig afleveringen. In plaats van lui op de bank series kijken, beleef je met Zombies, Run! dus alléén de serie als je je hardloopschoenen aantrekt en begint te rennen. Een nieuwe update voegt meer dan zestig missies toe die vanaf nu aflevering per aflevering wekelijks uitgebracht zullen worden.

Daarnaast is de applicatie helemaal opnieuw vormgegeven waardoor het navigeren een stuk makkelijker is geworden. Ook is er een nieuwe interval trainingsmodus toegevoegd waarin gebruikers hun eigen interval training kunnen vormgegeven met een dynamische en intense zijlijn van het verhaal. Tot slot is er met de update een statistiek-modus toegevoegd waarmee je meer details kunt zien over je training en meer informatie over de wereld waarin het spel zich afspeelt en de voorraden die je verzamelt.

Zombies, Run! is te downloaden in de App Store en Playstore voor 3,59 euro.