StayGo is de omgekeerde datingapp: moet jij je partner dumpen?

Tegenwoordig hebben we tal van datingapps: Tinder, HeavenlySinful en Badoo, om er maar een paar te noemen. StayGo doet echter het omgekeerde: deze app vertelt je of je bij je partner moet blijven, of dat je hem of haar moet dumpen. En ja, de adviezen zijn echt serieus.

Volgens de ontwikkelaars combineert StayGo “sociale feedback met wetenschappelijke methodes om romantische relaties met opmerkelijke nauwkeurigheid te evalueren”. Helemaal giswerk is het dus niet, zeggen ze.

Om van de gratis app gebruik te maken, moet je deze je geluksgevoel in je relatie laten volgen door drie vragen per dag te beantwoorden. Daarnaast is het nodig om intieme details over je partner in te vollen, voor je de “wetenschappelijk accurate score” te gebruiken voor diverse categorieën om de kansen op toekomstig geluk te voorspellen.

StayGo

Om het nog gênanter te maken kun je zelfs je vrienden en familie uitnodigen om commentaar te geven op de kwaliteit van je relatie. Want dat maakt hem natuurlijk vele malen beter. Overigens kun je meer dan één partner toevoegen aan de app, mocht je twijfelen tussen twee heren of dames.

StayGo

StayGo is nu te downloaden om jouw liefdesleven te redden of ruïneren, afhankelijk van jouw kijk op dit soort applicaties.