Stranger Things-fans opgelet: Netflix deelt mysterieuze teaser

Stranger Things

Kun jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Stranger Things? Je bent niet de enige. Fans kunnen hun geluk daarom niet op dat Netflix ein-de-lijk iets over het nieuwe seizoen deelt. Alhoewel… Deze teaser voor seizoen vier van Stranger Things zegt (nog) niet heel veel. Het blijkt een wel heel mysterieuze teaser te zijn.

Stranger Things seizoen vier

Het einde van het laatste seizoen eindigde met een behoorlijke cliffhanger. We zien hoe Joyce, Jonathan, Will en Eleven afscheid nemen van Hawkins. Maar als je langer bleef kijken, kreeg je nog een allerlaatste scène te zien. Die speelde zich af ergens in een laboratorium of gevangenis in Rusland. Een bewaker wil een gevangene meenemen, maar de ander zegt: “Not the American”. Wie is deze ‘American’ en betekent dit dat Hopper nog leeft?

Hoe het precies zit, zullen we natuurlijk pas in seizoen vier te zien krijgen. Voor nu moeten we het doen met de mysterieuze teasers die zo nu en dan gedropt worden. De teaser waar we nu op getrakteerd werden is een video van een controlroom. Er staat bij: “Vanwege technische problemen is het Hawkings National Laboratory tot nader order gesloten. We zijn morgen om 09.00AM ET weer in dienst.” Zou dit betekenen dat we rond deze tijd méér nieuws zullen krijgen? Het is even afwachten…

Datum nieuwe seizoen

We willen natuurlijk allemaal weten wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten, maar dat is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten, is dat de opnames in volle gang zijn. Volgens geruchten zou het nog wel eens kunnen dat het voor augustus 2021 op de planning staat, maar acteur Finn Wolfhard zei onlangs in een interview nog iets anders. “Seizoen 4 zal hopelijk ergens volgend jaar uit moeten komen”, liet hij weten.

Beeld: Netflix