Stranger Things seizoen 4 komt eraan: Netflix deelt nieuwe trailer

Stranger Things seizoen 4

Stranger Things-fans wachten al tijden op het volgende seizoen van deze hitserie. En nu is eindelijk duidelijk geworden dat we nóg iets langer moeten wachten. Dat heeft allemaal te maken met corona, die roet in het eten gooide. Stranger Things seizoen 4 stond namelijk al veel eerder op de planning, maar door covid stond de productie even stil.

Nu komt Netflix met veelbelovend nieuws naar buiten. Het vierde seizoen zal namelijk in 2022 te zien zijn op het streamingplatform.

Einde seizoen 3

Het is al even geleden dat het derde seizoen van Stranger Things online kwam, dit gebeurde namelijk al in 2019(!). Het seizoen eindigde met een flinke cliffhanger: we zagen hoe Mike, Will, Eleven, Dustin en Lucas het opnamen tegen de Mind Flayer. Dat werd een heftig gevecht in Starcourt Mall. Het leek erop dat Hopper zich zich opofferde en hier stierf, maar later werden er hints gedropt dat hij in Russisch gevangenschap zit – alhoewel dat nog steeds niet is bevestigd.

Stranger Things seizoen 4

Eerder werd er al een teaser gedeeld voor het nieuwe seizoen. En ook deze trailer is zoals we gewend zijn van deze Netflix Original: het roept een hoop vragen op. We zien snelle beelden uit de vorige seizoenen, gecombineerd met nieuwe beelden. Hoe het vierde seizoen eruit gaat zien, blijft nog ontzettend vaag. Maar juist dat maakt Stranger Things zo ijzersterk.

Laten we hopen dat het lange wachten de moeite waard is.

Beeld: Netflix