Tesla-hype: Model 3 onthulling slechts ‘stap 1 van 2’

Vanaf vandaag kunnen mensen met een interesse in de Tesla Model 3 hun exemplaar reserveren. Op verschillende plekken staan (of stonden) mensen daarom in de rij voor de Tesla Stores, zoals op dit moment ook in Nederland het geval is.

Da’s op zich bijzonder, want als je hem nu reserveert weet je nog helemaal niet hoe hij eruit ziet. We weten enkel dat de auto, in vergelijking met de Model S en X, een stuk goedkoper wordt en desondanks een hoge actieradius heeft. In de Verenigde Staten staat de prijs op 35.000 dollar.

Morgenochtend vroeg wordt de Model 3 dan ook daadwerkelijk aan het publiek getoond. Maar Elon Musk gaat niet alles verklappen. Op Twitter laat hij weten dat de onthulling slechts ‘stap 1 van 2’ is.

Zodra de Model 3 dus echt geproduceerd gaat worden, zal Musk wat meer bekend gaan maken. Hij lijkt die veranderingen bewust achter te houden voor de hype, want in een andere tweet zegt hij dat er nog belangrijke elementen worden toegevoegd en worden verbeterd. 

Tesla Model 3

Aangezien de auto pas volgend jaar in productie gaat, duurt het nog wel even voordat we weten welke upgrades hij gaat krijgen ten opzichte van het model dat morgen gepresenteerd wordt. De auto zal waarschijnlijk vanaf 2018 daadwerkelijk geleverd worden.

Vannacht om 5:30 uur Nederlandse tijd wordt het nieuwste model van Tesla dus onthuld. Morgenochtend als je wakker wordt lees je er alles over op Numrush. Voor die tijd nog snel een Model 3 bestellen? Door duizend euro neer te leggen kun je je plekje reserveren.