That’s no moon: Deze Death Star-speaker is must have voor Star Wars-fans!

Star Wars fans hebben een goed jaar, maar 2017 is nog verre van voorbij. Eind dit jaar komt de allernieuwste Star Wars: The Last Jedi uit en merchandise items gaan als warme broodjes over de toonbank. Zelden was merch echter zo bijzonder als de volgende Bluetooth speaker.

iHome maakte in samenwerking met ThinkGeek voor de Jedi’s, ewoks en de Yoda’s onder ons een heuse Death Star Bluetooth speaker. Zo speel je de leukste Star Wars soundtracks af op een gepaste manier. En nee, het vernietigt niet planeet Aarde wanneer je het aanzet. Wat je wel kunt verwachten is kraakhelder geluid en een paar hele leuke extra’s.

Allesvernietigende kwaliteit

De kleine, ronde speaker komt in een handig formaat zo groot als een webcam. Naast het leuke uiterlijk van deze kleine gadget, biedt het ook draadloos muziek streamen aan via Bluetooth. Het allerleukste aan deze kleine speaker? Het geeft licht zodra je je favoriete tunes aanzet. Zie het als een kleine discobal, maar dan in de vorm van een wapen dat een hele planeet uit kan schakelen. Klein verschil.

Laat de kleine maat en het draadloze aspect van deze Death Star je niet voor de gek houden. Dankzij een herlaadbare lithium batterij gaat de speaker 8 uur mee. Een kleine waarschuwing: De maker vertelt dat de lithium batterij kan exploderen als het uit elkaar wordt gehaald, heropgeladen of wordt blootgesteld aan water, vuur, of hoge temperaturen. De speaker lijkt dus wel degelijk op een Death Star.

De prijs van de Death Star speaker? Een kleine $59.99.