Ga met 50 euro korting naar ThingsCon Amsterdam: Dé Europese conferentie over Internet of Things

In Amsterdam vindt volgende week (op 1 en 2 december) voor de derde keer ThingsCon Amsterdam plaats: een conferentie over de ontwikkeling van Internet of Things. En daarbij gaat het vooral over de praktijk! Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: hoe ontwerp je slimme producten die écht waarde toevoegen? Hoe ga je als ontwerper verantwoord om met kennis die uit alle gebruikersdata ontstaat? En wat kunnen we leren van de Chinese maakcultuur in Shenzhen?

Het programma is daarom niet alleen gevuld met presentaties, maar ook met allerlei workshops, waarin deelnemers zelf actief aan de slag gaan. Van designers tot programmeurs tot ondernemers. Er zijn workshops over bijvoorbeeld blockchain, farm hacking, hidden design, Internet of Toys, smart citizen en fashion. En volgens de organisatie van ThinsCon is juist die praktische kant steeds belangrijker:

Waar we ons eerder vooral nog bezighielden met de nieuwe mogelijkheden van IoT te begrijpen, zien we dat sluipenderwijs steeds meer producten een internetverbinding krijgen. De vraag van relevantie is nog steeds actueel.

Het evenement is dit jaar uitgebreid tot twee dagen. ThingsCon Amsterdam begint donderdagmiddag en vrijdag is er een programma dat de hele dag doorloopt. Daardoor is er meer ruimte voor sprekers uit binnen- en buitenland. Op het programma staat onder meer: Ame Elliot, Design Director bij Simply Secure; Usman Haque, founding partner van Umbrellium en Thingful en David Li, de spil in de makersmovement van Shenzhen in China als directeur van het open innovation lab.

De complete lijst van sprekers en een programma-overzicht vind je op de site van ThingsCon Amsterdam. Daar kun je ook je tickets bestellen. En er is goed nieuws: lezers van Numrush krijgen namelijk 50 euro korting! Gebruik de code TCAMS16_Numrush50 bij het bestellen en de korting wordt automatisch verrekend.

Numrush is als mediapartner verbonden aan Thingscon.