Voor de thuisblijvers: Black Widow en Cruella rechtstreeks op Disney+

Black Widow

Goed nieuws voor de filmliefhebbers die liever op hun zetel een filmpje kijken dan in het theater (wanneer dat weer mogelijk is): de films Black Widow en Cruella komen rechtstreeks naar Disney+. De film Black Widow is al ontelbare keren uitgesteld, maar er lijkt nu toch echt een (nieuwe) datum vast te staan.

Black Widow uitgesteld

De film zou eigenlijk vanaf 28 mei te zien zijn in de bioscoop, maar dat is – niet geheel verrassend meer inmiddels – verplaatst naar 9 juli. Een verdere uitstel lijkt niet meer mogelijk te zijn, want de Marvel-film krijgt dan ook direct een release op het streamingsplatform van Disney.

Het feit dat de film opnieuw is uitgesteld, heeft ook invloed op andere Marvel-films. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wordt hierdoor verschoven naar september.

Cruella

Niet alleen Black Widow is direct op Disney+ te zien voor de kijkers thuis, ook Cruella kun je direct bekijken. Deze staat wel nog gepland voor 28 mei. Voor deze films worden wel extra kosten gevraagd door Disney+. Verder komt ook Pixar’s Luca komt direct naar het streamingsplatform, die wel geheel gratis is voor abonnees.

Extra kosten

Zoals gezegd kun je dus wel extra kosten verwachten voor de films Black Widow en Cruella. Hoeveel dat precies is, heeft Disney nog niet bekend gemaakt. Maar we kunnen er vanuit gaan dat dit, net als bij Raya and the last Dragon en Mulan, uitkomt op 21,99 euro.

Beeld: YouTube/Marvel Entertainment