Tiger King-fans opgelet: er komt waarschijnlijk nóg een seizoen

Tiger King

Kon jij wel genieten van één van de meest bizarre shows op Netflix? En kon je niet wáchten hoe het verder zou gaan met Joe Exotic en natuurlijk Carole Baskin? Dan hebben we goed nieuws voor je: er komt namelijk een tweede seizoen van Tiger King. Dat hebben Amerikaanse Netflix-kijkers ontdekt.

Coming soon

Hoe Netflix-kijkers dit ‘ontdekt’ kunnen hebben? Dat zit zo: onlangs heeft Netflix zelf ‘Tiger King 2 coming soon’ bij de serie gezet. Daar zijn natuurlijk onmiddellijk screenshots van gemaakt, voordat deze tekst weer werd weggehaald.

Joe Exotic

Of een volgend seizoen er daadwerkelijk aan zit te komen, is dus nog niet officieel bevestigd. En of Joe Exotic zelf er ook weer in te zien zijn, blijft ook nog even gissen. Hij zit op dit moment namelijk nog zijn gevangenisstraf uit in de cel in Texas. Vorig jaar werd hij veroordeeld voor 22 jaar gevangenisstraf wegens dierenmishandeling en twee pogingen om Carole Baskin te laten ombrengen via een huurmoordenaar.

Voorlopig is hij dus nog niet op vrije voeten. Het is natuurlijk wel mogelijk dat ze hem hebben gesproken via telefonische interviews.

Gezondheid

Op dit moment maakt Joe zich nogal zorgen over zijn gezondheid. Begin deze maand liet hij in een interview met The Sun weten dat hij misschien uitzaaiingen heeft, maar dat hij daar niet op wordt onderzocht. “Ik wacht al sinds oktober op een coloscopie en een endoscopie. De medische zorg in een gevangenis is nog erger dan-ie in welke menselijke samenleving dan ook voor honden is”, aldus Joe.

Compleet gemist over wie dit nou eigenlijk gaat en heb je de hele hype rondom deze man nooit begrepen? Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen:

Beeld: Netflix