De eerste trailer van Blade Runner 2049 is pretty awesome

Blade Runner 2049

Het leek er jaren op dat Blade Runner nooit een vervolg zou krijgen. De futuristische wereld met vele neonlichten bleef waar hij was: in één film. Ondertussen is dat niet meer het geval. Deze herfst verschijnt het vervolg, genaamd Blade Runner 2049. En nu is er een nieuwe trailer verschenen, die je zeker gezien wilt hebben.

In deze nieuwe trailer zien we direct een aantal nostalgische beelden langskomen. Zo verschijnt het Tyrell Corporation-gebouw kort, zien we een beeld van een Spinner die onder een gigantisch logo van Atari vliegt en komt natuurlijk Harrison Ford zelf in beeld. Hij is misschien een paar jaartjes ouder geworden, maar blijft even vastbesloten.

Verhaal

Wat het verhaal precies gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk. We weten wel dat Jared Leto een nieuwe versie van Tyrell speelt. In de trailer zien we hem werken aan wat vermoedelijk de nieuwe Replicants moeten worden. Maar hoe past Deckard daar in? En wie spelen al die andere sterren, zoals Ryan Gosling en Ana de Armas en Dave Bautista? Zelfs IMDb kan daar nog geen antwoord op geven.

Simpel gezegd: we moeten nog even wachten. Wachten tot 5 oktober. Want dan is Blade Runner eindelijk weer terug.