Daar is-ie eindelijk: de trailer van La Casa de Papel seizoen 5

La Casa de Papel seizoen 5

Zit jij al tijden in spanning te wachten op de nieuwste trailer voor het laatste seizoen van de bloedstollende serie La Casa de Papel seizoen 5? Het is bijna zover: we hoeven nog maar een maandje te wachten om te weten hoe deze hitserie van Netflix zal aflopen.

Het laatste deel

Juist, je leest het goed. Seizoen 5 van La Casa de Papel zal het laatste deel worden. Maar Netflix doet natuurlijk wel zijn best om dit zo spannend mogelijk te houden. Dus wordt dit seizoen opgesplitst in twee delen. Het eerste deel is vanaf 3 september te bekijken, het tweede – en dus écht het laatste deel – zal vanaf 3 december te zien zijn.

La Casa de Papel seizoen 5

Heel veel woorden hoeven we niet meer vuil te maken aan het verhaal van de serie, want de meesten weten allang waar ze aan toe zijn bij seizoen 5. Inmiddels zijn de bendeleden bekend het inbreken én ontsnappen van goed beveiligde gebouwen, maar dit keer lijkt het toch even anders te gaan. De professor is gevangen genomen door Sierra en de rest van de groep moet er alles aan doen om te ontsnappen uit de Spaanse Bank. Maar voor het eerst in het verhaal hebben ze geen ontsnappingsplan.

Wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komt de groep tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert. Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Trailer

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we. Bekijk hier de trailer van het eerste deel van seizoen 5:

Beeld: Netflix