Twelve South ActionSleeve: Een sportarmband voor je Apple Watch

Twelve South ActionSleeve

Met een horloge of smartwatch om je pols sporten, lijkt me af en toe niet heel ideaal. Vooral bij het sporten waarbij je je polsen nodig hebt, zoals bijvoorbeeld gewichtheffen of boksen. Twelve South heeft daar een oplossing voor gevonden met de ActionSleeve, waarbij je je Apple Watch om je bovenarm kunt dragen.

De ActionSleeve zorgt ervoor dat je Apple Watch niet in de weg zit tijdens het sporten. Bovendien blijven alle functies werken. De armband is gewatteerd, zodat je Apple Watch goed beschermd is. Het scherm en de zijknop blijven makkelijk te gebruiken en de hartslagmeter werkt zelfs beter, volgens Twelve South, omdat de band strak om je arm gebonden zit. Je bovenarm is namelijk geen scharnier, zoals je pols. De Apple Watch blijft daardoor dichter op je huid zitten.

Twelve South ActionSleeve

Door je Apple Watch uit de polsband te halen en in de ActionSleeve te schuiven, kun je gelijk gebruik maken van je fitnesstracker. De armband is te verkrijgen voor 30 dollar via de webshop van Twelve South en je kunt kiezen tussen een zwarte of rode band.

Bovendien zijn er verschillende modellen voor 38 mm en 42 mm. Voor het 38 mm model heb je een armomtrek van 38 cm nodig en voor het model van 42 mm mag je arm niet gespierder zijn dan 43 cm omtrek. Er is daarnaast een slim versie voor de iets dunnere armpjes.