Unboxing Glass video: wat vinden we in de doos van Google Glass?

Gisteren schreven we nog over de eerste verzendingen en technische specificaties van Google Glass, de slimme bril die Google nog maar zo kort geleden (lijkt het) introduceerde. Een dag is een hele poos op de interwebs, zo blijkt, want intussen hebben we de eerste foto’s en videos van de inhoud van de Google Glass verpakking!

In onderstaande video zien we hoe Dan Maclaughlin zijn bril uitpakt. Maclaughlin vertelt daarbij dat hij net terug is van het Google hoofdkantoor waar hij uitgenodigd was om hem op te halen:

Zoals we gisteren al omschreven en zien in de video wordt de bril voor deze vroege vogels – ook wel de Explorer Edition genoemd – geleverd met een microUSB-kabel, een losse lader, twee extra neusvleugels en een setje getinte glazen zodat voor de wat zomerse momenten.

Uiteraard hartstikke leuk, zo’n uitpakvideo, maar uiteindelijk wil je er toch zo snel mogelijk mee aan de slag. En snelheid zien we genoeg in een van de eerste uploads vanaf een Google Glass door Matt Abdou:

http://youtu.be/vetiQ9JFRws

Zoals ik gisteren al schreef zal het de komende weken nog wel even aanhouden met de stroom aan foto’s, reviews en andere content rond Google Glass. Bring it on, wat mij betreft!