V2: Een tik op de muil van Darth Maul met Lenovo Star Wars: Jedi Challenges

Een robbertje lightsaberen met Darth Vader of een tikkie uitdelen op de muil van Darth Maul? Het kan vanaf nu allemaal in je eigen huiskamer dankzij de Lenovo Star Wars: Jedi Challenges. De AR-game van Disney op de hardware van Lenovo werd gisteren in ons land gelanceerd.

Je blik dwaalt af, maar ineens staat hij voor je, levensgroot. Met één druk op de knop activeer je lightsaber, want je weet dat het menens is. Maar Jedi Challenges omvat meer dan zwaardgevechten, je zult je Jedi-waardigheid ook moeten bewijzen in een AR-bordspel en een speciale variant van schaak.

Michiel en Johan waren bij de Nederlandse lancering van Lenovo Star Wars: Jedi Challenges en delen hun ervaringen met je direct na afloop van hun demo!

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Michiel of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende V2 niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op V2 en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.