V2: Genieten van de high-end Bowers&Wilkins PX

In de nieuwste aflevering van V2, onze podcast met een mening over alles met een stekker, verkennen we bekend terrein: draadloze headphones. En dan niet zomaar een headphone, maar de allereerste Bowers&Wilkins met noise cancelling: de Bowers&Wilkins PX.

In de eerste twee seizoenen van V2 was er al geen gebrek aan headphones, maar voor de PX van Bowers&Wilkins dekte we graag onze oren nog een keertje af! De stijlvolle “over-ears”, eerder al uitgebreid beschreven hier op Numrush, zijn de eerste headphones van B&W met actieve noise cancelling. Daarnaast is hij uitgerust met talloze sensoren voor meer gebruikersgemak.

Zijn voorgangers, zoals de illustere P5 en P7, wisten een enorme schare fans op te bouwen vanwege de unieke luisterervaring. De vraag is natuurlijk of de Bowers&Wilkins PX datzelfde gevoel weet op te roepen tijdens de test!

De Bowers & Wilkins PX is te koop bij Coolblue en Bol.com – Luister naar de ervaringen van Michiel en Johan in de nieuwste aflevering van V2:

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Michiel of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende V2 niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op V2 en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Meer van onze podcasts luisteren? Bekijk dan nu ons overzicht!