Video: Alle hoogtepunten van de CES 2014 op een rij

Vorige week hebben we op Numrush uitgebreid aandacht besteed aan de CES 2014: De grootste gadgetbeurs ter wereld. Het waren vooral wearables die de aandacht trokken: Talloze fitness trackers passeerden de revu waaronder de Sony Smartband, LG Lifeband Touch, Jaybird Reign en Garmin Vivofit. Maar er waren ook wearables die niet gericht zijn op activity tracking: Zoals de Netatmo June, een armband ontworpen door niemand minder dan Louis Vuitton om je te beschermen tegen de zon.

Gelukkig vielen er ook nog wat ‘ouderwetse’ tablets te bewonderen in Vegas, zoals de nieuwe Samsung Galaxy Tab Pro en Galaxy Note Pro: Tablets met een display van maar liefst 12,2 inch groot. Ook aan de kleintjes was dit jaar gedacht: De Mimo Baby om je kleine spruit te monitoren als hij slaapt, scoorde veel bekijks tijdens de beurs. En gelukkig kwam het Franse bedrijf Withings ook met een variant voor volwassenen in de vorm van het Aura Smart Sleep systeem.

Meer dan genoeg gadgets om alvast weer naar uit te kijken, in bovenstaande video zetten we ze nog even voor je op een rijtje.