Vlieg mee met je drone met EdgyBees en de AR-bril van Epson

Drones zijn ontzettend tof, maar het duurt even voor je hebt geleerd om goed met een te vliegen. Het bedrijf EdgyBees heeft onlangs een spel gelanceerd waarmee het nog leuker wordt om je vliegvaardigheden te verbeteren. En zelfs dat kan nog leuker: je kunt het spel nu downloaden op de slimme bril Moverio Drone Edition van Epson! Dat schrijft Engadget.

Het spel, genaamd Drone Prix, geeft je een virtuele hindernisbaan waar je met je drone doorheen moet vliegen. Dat doe je aan de hand van de beelden die je drone schiet met zijn eigen camera, want daar zie je de hindernisbaan ook in. Natuurlijk kun je dat via je smartphone doen, maar nu dus ook met de bril van Epson. Voorwaarde is wel dat je een DJI hebt, want daar is de bril speciaal voor gemaakt.

Samen en alleen

Met de bril kun je dus in first person over de hindernisbaan navigeren. Maar er zijn ook nog eens dertig verschillende banen, zodat je wat afwisseling hebt. Ook is er een solo-modus voor als je alleen wilt spelen en een competitievariant voor meerdere personen. Daarmee kun je tegen andere mensen over de gehele wereld spelen.

Drone Prix is te downloaden in de App Store en de Play Store.