Dit was het belangrijkste technieuws van donderdag 8 december 2016

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

Google Home

Ontwikkelaars kunnen nu diensten maken voor Google Assistent

Google wil zijn slimme Google Assistent overal terug laten komen, maar dan moet je er wel dingen mee kunnen. Daarom kunnen ontwikkelaars nu diensten gaan ontwikkelen.
Lees verder op The Verge

‘Overname Soundcloud door Spotify van de baan’

Na maanden onderhandelen heeft Spotify de gesprekken met Soundcloud afgebroken, melden bronnen aan TechCrunch. De overname is daarmee van de baan.
Lees verder op TechCrunch
Android Wear smartwatches

Het was een slechte week voor de smartwatch

Er komt voorlopig geen opvolger voor de Moto 360 en Pebble-horloges verdwijnen. Is het tijdperk van de smartwatch nu al voorbij?
Lees verder op Numrush
Google Daydream View

Google zet in op toffe content voor zijn Daydream VR-bril met 7 nieuwe apps

LEGO Brickheadz, HBO Now en Need For Speed: No Limits. Het zijn drie van de titels die Google heeft aangekondigd voor zijn virtual-reality-platform Daydream.
Lees verder op Venture Beat
Super Mario Run

Hands on met Super Mario Run

Over een week komt Super Mario Run uit voor de iPhone. De eerste journalisten hebben de game al mogen proberen en dat geeft een goed beeld van het spel.
Lees verder
Cayla

‘Overheid moet verantwoordelijk nemen bij problemen connected speelgoed’

De slimme pop Cayla kwam in het nieuws omdat kinderen er mee kunnen worden afgeluisterd. En dat waren niet de eerste beveiligingsproblemen met connected speelgeod
Lees verder op Numrush