Dit was het belangrijkste technieuws van donderdag 8 september 2016

Apple Watch ceramic

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

Britt Dekker

Europees Hof: Linken kan inbreuk maken op auteursrecht

Geenstijl heeft het auteursrecht overtreden door te linken naar uitgelekte Playboy-foto's van Britt Dekker. Dat heeft het Europese Hof van Justitie bepaald.
Lees verder op Numrush
Star Trek

Star Trek-fans krijgen eigen like-buttons op Facebook

Fans van Star Trek uit de VS en Canada hebben plots andere like-buttons op Facebook. Een actie vanwege de vijftigste verjaardag van Star Trek.
Lees verder op Vance
Super Mario Run

Waarom Super Mario eindelijk naar de iPhone komt

Volgens sommigen de grootste aankondiging van het Apple Event: de komst van Super Mario naar de iPhone. Een interview met Mario-bedenker Shigeru Miyamoto hierover.
Lees verder op The Verge
Apple Watch series 2

Apple Watch series 2 is dikker zwaarder, iPads krijgen meer opslag

Na afloop van het Apple Event gisteren zijn er nog allemaal feitjes naar boven gekomen die Apple niet vermeldde in zijn presentatie. We hebben er vier op een rij gezet.
Lees verder op Numrush

Smartphones met een dubbele camera – Hoe werkt het en wat heb je eraan?

De iPhone 7 plus krijgt een dubbele camera en ook andere smartphones hebben die. Maar wat kun je er nu precies mee en hoe werkt dat technisch?
Lees verder op Tweakers
Tesla Model S

Tesla zegt dat Autopilot uitstond bij dodelijk ongeluk bij Model S in Baarn

Bij een ongeluk met een Tesla Model S kwam gisterochtend een man om het leven. Volgens Tesla stond Autopilot uit, maar reed de man wel veel te hard.
Lees verder op Numrush