Dit was het belangrijkste technieuws van maandag 20 maart 2017

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

Mark Zuckerberg bij F8

Gerucht: Facebook komt volgende maand met eigen hardware

Facebook werkt al langere tijd aan eigen hardware. Het zou onder meer gaan om een augmented-reality-bril en een apparaten om 'gedachten te lezen'.
Lees verder op Numrush

Samsung kondigt slimme assistent Bixby voor Galaxy S8 aan

De Samsung Galaxy S8 wordt volgende week pas aangekondigd, maar we weten nu al wat de belangrijkste nieuwe functie wordt: de slimme assistent Bixby.
Lees verder op Numrush

Politie is miljoenen kwijt aan Microsoft

De politie is bijna drie miljoen euro kwijt die de organisatie naar eigen zeggen door een vergissing aan Microsoft heeft betaald voor softwarelicenties.
Lees verder op NOS
iPad Pro

Komt Apple morgen met nieuwe iPads

Dat er nieuwe iPads aan zitten te komen is vrijwel zeker, maar een datum voor een evenement is er nog steeds niet. Mogelijk komt er ook geen evenement en komen de nieuwe iPads...
Lees verder op iCulture

Je kunt je Instagram Live-video’s voortaan bewaren

Eén van de functies van Instagram Live was dat je livestreams na afloop weg zijn. Niemand kan ze meer zien en je kunt ze ook niet voor jezelf opslaan. Dat verandert.
Lees verder op Engadget
Uber

President Uber na half jaar weer weg

De soap rond Uber lijkt voorlopig nog niet ten einde. Jeff Jones, de president van het bedrijf, stapt in minder dan een half jaar na zijn aantreden op.
Lees verder op Numrush