Dit was het belangrijkste technieuws van woensdag 15 juni 2016

Apple Watch

Elke doordeweekse avond zetten we het belangrijkste technieuws, onze favoriete must reads en interessante of opvallende nieuwsberichten van de dag voor je op een rijtje.

NS vergeten uit te checken

NS gaat je waarschuwen als je vergeet uit te checken dankzij beacons

De NS test een app die reizigers pushberichten stuurt als ze vergeten uit te checken. De tests vinden plaats op Utrecht Centraal en Schiphol Airport.
Lees verder op Numrush
Apple Watch

Hoe Apple de Apple Watch nog persoonlijk wil maken

De nieuwe functies voor de Apple Watch die Apple maandag aankondigde maken het horloge nog persoonlijker. Een goede stap, denken ze bij Fast Company.
Lees verder op Fast Company

Pebble komt met gouden en zilveren Pebble Time Round

De mooiste smartwatch uit de lijn van Pebble, de Pebble Time Round, wordt nog wat luxer. Er komen een glimmende goudkleurige en zilverkleurige versie.
Lees verder op Engadget

Apple blokkeert Flash standaard in nieuwe versie Safari op Mac

In macOS Sierra gaat Apple's webbrowser standaard Flash-content blokkeren. In 2007 begon Apple al met Flash verbannen door het niet te ondersteunen op de iPhone.
Lees verder op The Verge
Soundcloud

Twitter investeert miljoenen in Soundcloud

Enkele jaren geleden wilde Twitter Soundcloud overnemen, maar dat gebeurde niet. Nu stopt het sociale netwerk 70 miljoen dollar in het bedrijf.
Lees verder op Numrush
iOS 10 beta downloaden

Deze 11 verwachtingen kwamen niet uit op WWDC 2016

Veel aankondigingen die Apple maandagavond tijdens de WWDC deed waren nog niet uitgelekt. Andersom kwamen er ook veel verwachtingen niet uit. Een overzicht!
Lees verder op iCulture
Rush Talk

Heb je onze podcast Rush Talk over de Apple WWDC al gehoord?

Elke woensdag zetten we een nieuwe aflevering van onze podcast Rush Talk online. Deze week praten we met Gonny van der Zwaag van iCulture na over Apple's aankondigingen.
Lees verder op Numrush