Wellness FX: Persoonlijk dashboard voor je gezondheid

Meten is weten, dat vinden ze ook bij WellnessFX™. En weten hoe het werkt ook! Daarom heeft WellnessFX een service ontwikkeld die (na een bloedtest) de biomarkers van de deelnemers op hun persoonlijke gezondheidsdashboard toont.

WellnessFX™ helpt mensen om hun eigen gezondheid beter te begrijpen en effectief te verbeteren. Weet je dat 70% van alle gegevens die nodig zijn om een goede diagnose te stellen voor gezondheidsissues in het bloed zitten? De Baseline service toont meetresultaten op 23 biomarkers en de Performance service laat er maar liefst 37 zien. De Performance service biedt ook de mogelijkheid om contact met een erkende, reguliere arts te onderhouden. Deze arts kun je zelf kiezen.

Deelnemers kunnen overal en altijd hun gezondheidsrisico’s onderkennen en direct in actie komen voordat symptomen zich openbaren. Bloedcellen vernieuwen zich na 120 dagen. Doe je een nieuwe bloedtest 120 dagen nadat je wijzigingen in je lifestyle of dieet hebt gemaakt, dan zie je of deze aanpassingen het gewenste effect hebben gesorteerd. Wellicht is door het innemen van extra vitamine D of door langer in de zon te zitten, de biomarker 25 –Hydroxy Vitamine D tot een gezonde waarde ontwikkelt…

Als je de WellnessFX-service enige jaren gebruikt, herken je patronen en zie je of de 4 seizoenen, aanpassingen in je lifestyle, drukke periodes in je leven of andere jaarlijks terugkerende events invloed hebben op je persoonlijke dashboard.

wellness2

Stimuleert dit persoonlijke dashboard je om nieuwe gezonde gewoontes in te zetten? Of vind je de feedback-loop van tenminste 120 dagen te lang?