Zien: de eerste trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts

Geniet jij ook nog steeds van het alles wat met Harry Potter te maken heeft? Dan was je vast blij met het nieuws dat er een nieuwe Fantastic Beasts aankwam. Het is dan wel geen Harry Potter, maar speelt zich uiteraard wel af in hetzelfde universum. Goed nieuws om je verbeelding van deze nieuwste film iets bij te stellen: Warner Bros heeft namelijk de eerste officiële trailer uitgebracht. En dat belooft een hoop goeds.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

In de derde Fantastic Beats-film nemen Perkamentus (Jude Law) en Newt Scamander (Eddie Redmayne) het op tegen Grindelwald (voor het eerst gespeeld door Mads Mikkelsen). Deze tovenaar is namelijk van plan om alle niet-magische mensen om te brengen en verklaart de oorlog tegen ‘de Dreuzels’.

Johnny Depp

Waar de rol van Grindelwald in de eerste twee films nog werd vervuld door Johnny Depp, is de acteur in de derde film vervangen door Mads Mikkelsen (bekend van onder andere Hannibal). De reden? Depp werd ontslagen nadat hij een rechtszaak aanspande tegen de Britse krant The Sun. Hierin werd zoveel modder gegooid tussen Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard, dat de reputatie van de acteur niet meer te redden viel, volgens de filmstudio.

Trailer

We moeten nog even geduld hebben voor het eindresultaat: de film zal pas in april 2022 te zien zijn. Bekijk hier alvast de eerste trailer:

Beeld: Warner Bros.