Zien: de nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic beasts

Het heeft behoorlijk lang geduurd voordat we een nieuwe film van de Harry Potter-prequel Fantastic Beasts konden zien. Het moment is eindelijk daar en heel lang zal het niet meer duren voordat het derde deel Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in de bioscoop is te zien. Namelijk al over iets meer dan een maand, vanaf 6 april. De nieuwste trailer is nu te zien.

Fantastic Beasts

In dit derde deel nemen Perkamentus, gespeeld door Jude Law, en Newt Scamander, gespeeld door Eddie Redmayne, het op tegen Grindelwald. Die laatste wordt in dit deel voor het eerste gespeeld door Mads Mikkelsen en als we de trailer zien lijkt hij de uitgewezen persoon voor deze rol.

Grindelwald is van plan om het op te nemen tegen alle Dreuzels – de niet-magische mensen. “Onze oorlog tegen de Dreuzels begint vandaag”, zien we de duistere tovenaar roepen tegen het volk. Professor Albus Perkamentus (Dumbledore in de Engelstalige films) kan hem niet in zijn eentje tegenhouden. Hij vertrouwt op Newt Scamander om een team van tovenaars, heksen en Dreuzels te leiden op deze gevaarlijke missie.

Verandering

De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is de derde film in de geplande vijfdelige serie, geschreven door – natuurlijk – J.K. Rowling. De film is, net als de voorgaande films, geregisseerd door David Yates. Toch zien we in dit derde deel een verandering. Grindelwald werd in de eerste twee films nog gespeeld door Johnny Depp. Hij werd echter ontslagen nadat hij een rechtszaak aanspande tegen de Britste krant The Sun. Er werd zoveel modder gegooid tussen hem en zijn ex-vrouw Amber Heard, dat de reputatie van Depp niet meer te redden viel. Dat was dan ook de reden dat deze derde film werd uitgesteld.

Trailer

Vanaf 6 april is het derde deel van de Harry Potter-prequel in de bioscopen te zien. Maar we begrijpen dat je nu vooral het voorproefje van deze film wil zien. Bekijk hier de tweede trailer:

Beeld: Warner Bros.