Zien: Netflix deelt de eerste beelden van FERRY: de serie

Ferry in FERRY: de serie

Het begon allemaal met de serie Undercover, waarin we zagen hoe agenten undercover gaan om binnen te dringen in het drugsimperium van Ferry Bouman. Daarop volgde de film Ferry, dat ons vertelde hoe Ferry op het pad kwam om de drugsbaron te worden die we allemaal kennen. En nu komt FERRY: de serie eraan, waarin we nog weer meer te weten komen over onze favoriete schurk. Netflix heeft daar nu eerst de beelden van gedeeld.

Ferry Bouman is inmiddels een begrip geworden in Nederland en België. Het karakter, gespeeld door Frank Lammers, staat aan kop van de Brabantse onderwereld. Tenminste, dat was dus zo in Undercover. Maar wij willen natuurlijk weten hoe hij daar is gekomen. De film toonde ons het begin van die carrière, maar daarmee is het verhaal dus nog niet klaar.

In FERRY: de serie is Ferry een beginnende XTC-producent en probeert hij voet aan de grond te krijgen in de onderwereld. Maar dat gaat niet zomaar: er is al een drugsbaron, genaamd Arie Tack. Hij staat nu met zijn beruchte motorclub aan de top. Ferry besluit de strijd aan te gaan met Arie, wat hij doet met John, zwager Lars, Remco en Denis. Maar dan komt zijn geliefde Danielle achter de donkere kant van Ferry en zijn business. En zo wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen, wil hij de allergrootste van de onderwereld worden.

FERRY: de serie

Beeld: Netflix

Vele terugkerende sterren

Opnieuw een duik in het verleden dus, maar dat betekent niet dat we alleen maar nieuwe gezichten zien. Vele acteurs duiken opnieuw hun bekende rol in. Zo speelt Frank lammers opnieuw Ferry en neemt Elise Schaap de rol van Danielle weer op zich. Verder keert Tim Haars terug als Remco, zien we Raymond Thiry weer als John en speelt Huub Smit opnieuw Dennis.

Maar er zijn ook nieuwe gezichten, zoals dus Arie Tack. Hij wordt gespeeld door Steef Cuijpers, die je misschien al kent van Celblok H of Smeris. Verder doet bijvoorbeeld Tygo Gernandt (Black Death, Het Schnitzelparadijs) mee als iemand genaamd Ricardo. Wie dat precies is, is nog niet duidelijk, maar aan foto’s te zien is hij lid van de motorbende.

FERRY: de serie

Beeld: Netflix

De serie krijgt in totaal acht afleveringen. Vanaf 3 november verschijnt FERRY: de serie op Netflix.

Beeld: Netflix