Zien: Netflix deelt eerste teaser van Undercover-film Ferry

Ferry

De Nederlandstalige Netflix-serie Undercover trok de afgelopen jaren veel fans, onder meer vanwege het interessante karakter Ferry Bouman en zijn vriendin Daan. Voor wie ook zo’n fan was van deze Brabander is er nu goed nieuws: Netflix heeft de eerste beelden van de prequel-film over hem gedeeld.

De nieuwe film Ferry gaat logischerwijs over Ferry Bouman. In 2006 werkt hij in Amsterdam voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en de mentor van Ferry. Maar als de bende overvallen wordt, raakt Brinks zoon levensgevaarlijk gewond. Aangezien alle aanwijzingen naar een groepje kampers uit Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Deze topcrimineel in de maak komt daar immers vandaan.

Ferry

Foto: Netflix

Onze favoriete Brabantse crimineel is echter al enige tijd niet terug geweest in zijn geboortestreek. Logischerwijs ontstaat er dus wat frictie als hij zijn vervreemde familie weer ziet. En ook de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen onder het stalen pantser van Ferry. Maar terwijl zijn zoektocht tot onverwachte ontknopingen leidt, wordt zijn loyaliteit zwaar op de proef gesteld.

Binnenkort naar Netflix

De film vertelt ons dus hoe de Brabantse crimineel weer terug in Brabant is gekomen, hoe hij de top heeft bereikt en vooral ook hoe hij Daniëlle heeft ontmoet. Iedereen die fan was van Undercover kan dus een hoop backstory verwachten over die serie. En voor wie echt niet kan wachten tot het zo ver is, is er nu al een eerste teaser van de film.

Helaas voor ons is nog niet precies bekend wanneer de film op Netflix verschijnt. Maar de streamingdienst verzekert ons ervan dat dit binnenkort is.

Foto: Netflix