Zien: Nieuwe trailer van Marvel-serie What If…?

Marvel, What If...?

Marvel’s Phase Four is in volle gang: er verschenen al drie series én de Black Widow-film. Binnenkort komt er weer wat nieuws bij, namelijk de animatieserie What If…? Voor die serie is nu een nieuwe trailer verschenen.

Wat als niet Steve Rogers, maar Peggy Carter het superserum had gehad en een supersoldaat was geworden? Wat als Tony Stark nooit gewond was geraakt door zijn eigen bom? Het zijn slechts twee van de vragen die de animatieserie What If…? gaat beantwoorden. In de serie ontdekken we namelijk alternatieve varianten van het Marvel-universum.

De serie bestaat – niet geheel verrassend – vooral uit karakters die we al ruim tien jaar kennen uit het Marvel-universum. Zo horen we in de trailer als de stem van Chris Hemsworth, die we beter kennen als Thor. En ook Loki (Tom Hiddleston), Nick Fury (Samuel L. Jackson), Jane Foster (Natalie Portman), Nebula (Karen Gillan) en vele andere bekende acteurs keren terug.

Er zit echter ook een geheel nieuw karakter in de serie.  Jeffrey Wright gaat de stem van Uatu the Watcher inspreken, en wordt daarmee de verteller in de serie. In de trailer horen we al dat de Watchers vooral naar alle tijdlijnen kijken, maar nooit ingrijpen.

Van Loki naar What If…?

De geheel nieuwe Marvel-serie arriveert op 11 augustus op Disney+. Dat is geweldige timing (en vast niet per ongeluk), want de serie Loki eindigt op 14 juli. Hoewel dat vast weer een tijdelijk gat achterlaat, weten we dus wel dat er snel nieuwe content komt.

Foto: Shutterstock.com