Zmodo lanceert een lijn met gloednieuwe smart home producten

Het smart home bedrijf Zmodo introduceerde tijdens de CES 2017 in Las Vegas een berg met nieuwe smart-home-producten. Hier een kleine greep uit de lijn van de nieuwe Zmodo producten.

Beam

Eén van de producten die Zmodo heeft uitgebracht is Beam. Beam is zoals Zmodo het zelf zegt een ‘smart home hub’ die door middel van een sensor weet wanneer er een deur of raam open gaat. Het ingebouwde LED nachtlampje heeft drie verschillende kleuren en licht automatisch op wanneer iemand langsloopt. Via de bijbehorende app weet je continu wat er in je huis gebeurt.

Daarnaast verbindt de Beam alle andere Zmodo smart producten in huis en is het een versterker voor de wifi in huis. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact waar de Beam in kan worden gestoken.

Greet

Met de slimme deurbel van Zmodo, Greet, kun je kijken wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de camera en bijbehorende app kun je op je telefoon bekijken wie er aanbelt en kun je ook voice messages inspreken, zodat hij of zij weet dat je niet thuis bent.

Daarnaast krijg je ook een notificatie op je smartphone wanneer de deurbel bewegingen ziet voor het huis en kun je het checken via de live video in de app.

Zmodo Greet

Pivot

De verbeterde Pivot van Zmodo is een 360 graden camera die alles in huis in de gaten houdt. De Pivot wordt geleverd met twee sensoren die je op je deur of raam kunt plakken. De camera draait direct naar de ingang die wordt geopend en via deze manier kun je zien wie er binnenkomt of wie het raam opent. De camera kan met 32 sensoren worden verbonden, dus je kunt zowat elke ingang in je huis beplakken met een sensor.

De Pivot heeft ook een two-way-audio systeem en een bluetoothspeaker voor je muziek. Bovendien trackt het product je kamertemperatuur en luchtvochtigheid in huis.

Zmodo Pivot