Numrush

Zo kijk je vanavond live naar het Apple Event

Apple-baas Tim Cook neemt vanavond voor de eerste keer dit jaar zijn plek in op het podium voor een perspresentatie. Om 18:00 uur Nederlandse tijd zal hij een aantal nieuwe producten lanceren tijdens het evenement dat ‘Let us loop you in’ heet.

Volgens de laatste geruchten gaat het voornamelijk om relatief bescheiden updates in bestaande productcategorieën. Daarnaast is de kans groot dat Cook iets zal zeggen over de zaak tussen het bedrijf en de FBI. De behandeling van Apple’s beroep in die zaak begint ’toevalligerwijs’ morgen.

Welke aankondigingen worden er verwacht?

Over updates van Macs is niets naar buiten gekomen. Ondanks dat een groot deel van de productlijn wel toe is aan een update, omdat ze ongeveer een jaar oud zijn, lijkt het er op dat Apple vanavond geen nieuws heeft op dat vlak. Al weet het bedrijf heel soms nog wel te verrassen…

Livestream

De presentatie is vanaf 18:00 uur te bekijken op Macs, iPhones en iPads via de speciale site. Gebruikers van Windows 10 kunnen ook meekijken op deze pagina via de browser Edge. En tot slot heeft Apple een speciaal kanaal toegevoegd aan zowel de laatste Apple TV, als de modellen daarvoor.