Apple Watch over twee weken te koop in Apple Stores en boetieken

Nog heel even geduld, dan is het zover: de Apple Watch is te koop in de fysieke Apple Stores. Je zult als Nederlander nog wel de grens over moeten om er eentje te kopen, want ons land staat niet op de lijst van zeven nieuwe landen.

Apple maakte donderdag bekend dat ‘bepaalde modellen’ vanaf 26 juni in de Apple Store te koop zijn. Het gaat om de winkels in de landen waar de smartwatch eerder al online te koop was, zoals Groot-Brittannië en Duitsland, terwijl Italië, Singapore, Mexico, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan erbij komen. Ook een select clubje luxe boetieken mag het horloge gaan verkopen. Apple heeft nog niet laten weten welke modellen en polsbandjes in de winkels verkocht gaan worden.

Apple plande in eerste instantie om de fysieke verkoop op 24 april te starten, maar daar was simpelweg niet voldoende voorraad voor. Op dit moment is het nog steeds niet gelukt om alle online bestellingen te verwerken. Vooral de space black Apple Watch zou slecht leverbaar zijn, dus heb je deze variant op het oog, houd er dan rekening mee dat je er nog even op moet wachten.