Luister naar Rush Talk vanaf SXSW: De zelfgebouwde zelfrijdende auto en het Amerikaanse digitale beleid

Aan alles komt een einde, zo ook aan SXSW. Vandaag is de laatste dag van het Interactive-deel van het festival en de laatste podcast hebben we zelfs al opgenomen. En het is een fijne laatste episode geworden, al zeggen we het zelf.

Deze keer praten Johan Voets, Marjolijn Kamphuis en ik onder meer over George Hotz, die in zijn garage een zelfrijdende auto heeft gebouwd. Verder gaat het over kunstmatige intelligentie, Google AMP en het digitale beleid van de Amerikaanse overheid.

Wil je de zeker weten dat je de volgende reguliere Rush Talk volgende week niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op Rush Talk en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.