Activiteitentracker Jawbone UP24 vanaf vandaag ook verkrijgbaar in Nederland


Vandaag heeft Jawbone aangekondigd zijn slimme polsband UP24 in 29 landen over de hele wereld te lanceren, waaronder ook Nederland! De slimme armband kwam officieel al eind 2013 op de markt maar was tot nu toe alleen nog maar verkrijgbaar in de Verenigde staten.

De UP24 maakt draadloos verbinding met je iOS of Android apparaat via Bluetooth, zodat gebruikers 24/7 feedback en real-time meldingen krijgen om hun doelen te bereiken. Op een bijbehorende app worden de gegevens verzameld om inzichtelijk te maken hoe je eet, beweegt en slaapt. De Lifestyle-tracker helpt gebruikers inzicht te krijgen in hun gegevens, zodat ze na verloop van tijd de patronen beter leren begrijpen en hierdoor slimmere keuzes kunnen maken in het leven.

De Jawbone UP24 is verkrijgbaar in drie formaten (small, medium en large) en is beschikbaar in twee kleuren (Onyx en Oranje). Vanaf vandaag is de slimme armband voor €149 verkrijgbaar via jawbone.com, en vanaf 2 april verschijnt de UP24 ook in Apple-, AMAC-, en CoolBlue winkels in Nederland.