‘Apple van plan om deze herfst zeven nieuwe iPads te lanceren’

Apple, Box

Apple presenteert iedere herfst diverse nieuwe hardware voor zijn portfolio. Deze herfst lijkt het bedrijf vooral op iPads in te zetten. Bij de Eurasian Economic Commission zijn namelijk maar liefst zeven nieuwe modellen geregistreerd, schrijft 9to5Mac.

De iPads verschijnen in de database van de Commissie, omdat de Commissie verplicht stelt dat producten die encryptie-technologieën gebruiken vooraf geregistreerd worden vanwege regelgeving. In de afgelopen jaren zijn daardoor diverse Apple-producten gelekt voor ze gelanceerd zijn.

Database

De eerste vijf modellen werden eerder deze maand al toegevoegd aan de database van de Commissie. MySmartPrice ontdekte nu dat er nog twee nieuwe modellen toegevoegd zijn. De apparaten draaien volgens de registratie allemaal op iPadOS 13, wat suggereert dat ze deze herfst moeten verschijnen.

Nu staan er dus zeven iPad-modellen in. Deze hebben specifieke nummers meegekregen: A2197, A2228, A2068, A2198, A2230, A2200 en A2232.

Verdere informatie over de iPads kun je helaas niet uit de database halen. 9to5Mac denkt echter dat er in ieder geval één nieuw 10,2 inch-model bij zit. Dat moet een vervanger worden voor de 9,7 inch-iPad.

Macs

Niet alleen werden er nieuwe iPad-modellen geregistreerd, maar ook een aantal Mac-modellen. De nummers van deze apparaten refereren echter naar bestaande iMac- en iMac Pro-producten. Het lijkt er dus op dat dit slechts een update is, omdat de Macs binnenkort verkocht worden met macOS Catalina.

Foto: Shutterstock.com