Apple Watch krijgt nieuwe kleuren, extra bandjes en Hermes-editie

Apple Watch in nieuwe kleuren

Apple breidt de line up van de Apple Watch met een aantal nieuwe kleuren en bandjes. Er komen een gouden en rosé gouden aliminium model van de Sport editie, die per direct in Nederland verkrijgbaar zijn vanaf 419 euro per stuk. Het gaat voor de duidelijkheid om dezelfde hardware als de Apple Watch die deze zomer op de markt kwam, in nieuwe kleuren.

Daarnaast komt Apple met een hele reeks aan bandjes in bijna alle kleuren van de regenboog die los verkrijgbaar zijn voor 59 euro. Op die manier kunnen gebruikers de Apple Watch nog meer aanpassen aan hun eigen stijl. Bij de reeks kleurem zit een speciaal Product Red-bandje.

Daarnaast komt er een speciale Apple Watch Hermès die Apple heeft ontwikkeld met het Franse modehuis Hermes. De horloges kenmerken zich door opvallende bruine leren bandjes. Ze worden uitgerust met een exclusieve bijpassende Hermes-watchface. Hoe duur ze zijn is onbekend.

Apple Watch Hermes

Ook voor de mensen die al een Apple Watch om hun pols hebben is er goed nieuws: alle gebruikers krijgen volgende week een gratis update naar watchOS 2. Deze bevat de mogelijkheid voor ontwikkelaars om apps op het horloge zelf te draaien, third-party complication waarmee ontwikkelaars informatie op de watchfaces kunnen tonen en time travel waarmee je snel vooruit kunt kijken in je dag.