Apple’s Carpool Karaoke komt in augustus naar Apple Music

We moesten er misschien even op wachten, maar we weten eindelijk wanneer we de serie Carpool Karaoke van Apple kunnen verwachten. Op 8 augustus verschijnt de serie, schrijft Apple op zijn website. De afleveringen duren een half uur en iedere dinsdag komen er nieuwe.

Carpool Karaoke: The Series is een spinoff van het populaire segment op The Late Late Show met James Cordon. In iedere aflevering zit een nieuwe groep bekendheden die samen hun favoriete nummers zingen in verschillende omstandigheden.

Eerste namen

De eerste namen zijn al bekend: John Legend, Alicia Keys, Michael Strahan, Jeff Gordon, LeBron James en James Cordon zelf. Daarnaast komen ook Taraji P. Henson, Queen Latifah, Miley Cyrus en haar familie, Sophie Turner (Game of Thrones) en Maisie Williams (Game of Thrones) langs.

Hoeveel afleveringen het eerste seizoen krijgt, is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of er meer seizoenen komen. Carpool Karaoke is vanaf 8 augustus alleen op Apple Music te bekijken en wordt in ruim honderd landen beschikbaar. De segmenten van James Cordon blijven ook bestaan, maar dan op YouTube.