Bang & Olufsen lanceert speakers ontworpen door Saint Laurent

Bang & Olufsen x Saint Laurent

Bang & Olufsen heeft twee wel heel stijlvolle speakers op de markt gebracht. Het gaat om speakers die ontworpen zijn door Saint Laurent: een all-black Beoplay A9 Multiroom home speaker en een Beoplay A1 portable speaker.

De Limited Edition Beoplay A9 heeft een volledig zwart ontwerp en is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het geheel heeft zwart houten benen om de speaker in de lucht te houden. Achterop staat het logo van Saint Laurent.

De speaker zelf komt met een 1350 watt ingebouwde versterker, een aparte subwoofer en zeven stereo speakers. Daardoor moet je het beste geluid krijgen. Het geluid zelf komt van allerlei bronnen. Je kunt muziek en andere audio streamen via bluetooth, Airplay 2, Deezer en Tune-in radio. Het apparaat is ook op te nemen in het Multiroom-systeem.

Ook kun je hem met de hand of draadloos streamen met de BeoMusic App voor iOS en Android.

De BeoPlay A9 MK3 kan overweg met vele muziekbronnen zoals Bluetooth, Airplay 2, Deezer  en Tune-in Radio. Hierdoor is de BeoPlay A9 als volwaardige stereo installatie te gebruiken.

Beoplay A1

Daarnaast is er dus een Limited Edition van de Beoplay A1 gelanceerd. Deze versie heeft een hoog glanzend zwart Saint Laurent-logo en een zwart weerspiegelend aluminium logo.

De A1 komt met twee 140 watt-versterkers en True360 Sound. Ook heeft het een ingebouwde microfoon waarmee je kunt bellen. Het apparaat is draagbaar en komt met 24 uur aan afspeeltijd op een acculading. Ook als je in het zonnetje in het park gaat zitten, kun je dus naar je favoriete muziek luisteren.

Bang & Olufsen x Saint Laurent

De twee speakers zijn al te koop, maar helaas niet heel goedkoop. De Beoplay A1 met ontwerp van Saint Laurent kost 345 euro. De all-black BeoPlay A9 Multiroom home speaker met ontwerp van Saint Laurent is maar liefst 3.495 euro. Maar dan heb je wel een prachtig ontwerp én geweldig geluid.