Bekijk hier de livestream van The Next Web conferentie in Amsterdam

Morgen begint op het Westergasterrein in Amsterdam de 11e editie van The Next Web conferentie, het grootste tech festival van Nederland. De livestream van The Next Web Conference is dit jaar opnieuw online te volgen, zodat je niks hoeft te missen van dit bijzondere event.

Dit jaar is The Next Web groter dan ooit te voren: Er zijn maar liefst 5 podia waarop verschillende internationale sprekers en startups hun inspirerende keynotes gaan houden en er worden bijna 10.000 bezoekers verwacht. Onder de sprekers dit jaar zijn onder meer beroemdheden zoals YouTube fenomeen Casey Neistat, Amazon CTO Werner Vogels, Peter Sunde van The Pirate Bay, Periscope CEO Kayvon Beykpour, Indiegogo co-founder Danae Ringelmann, Jason Fried van Basecamp en Julie Zhuo van Facebook, maar ook bekende Nederlandse ondernemers zoals Jochem Wijnands (TRVL), Alexander Klopping (Blendle), Nalden (WeTransfer) en Jitse Groen (Thuisbezorgd).

Nieuw dit jaar is het feit dat de livestream gepresenteerd wordt vanuit een studio op het terrein. Presentator en verslaggever Manuel Venderbos en creatief marketeer Maarten Boer presenteren het programma waarin onder meer live interviews worden uitgezonden met de sprekers en festivalbezoekers en uiteraard de meest interessante keynotes. In totaal wordt er ruim 16 uur live televisie uitgezonden. De livestream wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door TNW sponsor T-Mobile.

Wytze de Haan, Director of Events over TNW TV: ‘Voor ons was het een lang gekoesterde wens om het beste live vanuit het hart van de conferentie online te laten zien. The Next Web Conference is voor de bezoekers altijd een unieke ervaring en wij zijn heel blij dat we deze ervaring dit jaar naar iedereen die met technologie, ondernemen en innovatie te maken heeft te kunnen brengen. Dankzij onze partner T-Mobile is The Next Web 2 dagen lang live op elk device in HD te volgen.”

Alle uitzendingen en fragmenten zullen direct na uitzending ook los online worden gezet zodat ze achteraf zijn terug te kijken. De livestream van The Next Web begint vanochtend om 9.45 en duurt tot 17.45. De uitzending is te volgen via bovenstaande mediaplayer.