Black Friday voor gadget-freaks: met deze cadeaus maak je gadget-fans blij

Black Friday voor gadget-freaks

Met Sinterklaas en Kerstmis voor de deur komt Black Friday als geroepen, zeker als je een cadeautje moet vinden voor een echte gadget-fan. Gadgets zijn immers duur, maar met Black Friday zijn ze een stuk betaalbaarder. Dus heb je nog een cadeautje voor een vriend(in), familielid of jezelf nodig? Zoek dan niet verder, want wij hebben een paar van de beste vondsten voor je op een rij gezet.

Er doen tegenwoordig ontzettend veel winkels mee aan Black Friday, en het kan lastig zijn om dan nog goede deals te vinden. Om het allemaal wat overzichtelijker te houden, hebben we de verschillende cadeau-ideeën ingedeeld per prijscategorie. Zo vind je gemakkelijk een cadeautje dat ook nog in je budget past.

Tot 50 euro

Slimme speaker

Als je huis vol staat met slimme apparaten, wil je natuurlijk niet steeds door allerlei apps scrollen om de juiste instellingen te kiezen. Spraakbesturing kan dan ontzettend handig zijn, en met Black Friday haal je die optie wel heel goedkoop in huis. De Google Nest Mini is namelijk op diverse plekken voor 29 euro te koop. En ook als je geen slimme apparaten in huis hebt kan zo’n slimme speaker handig zijn: hij vertelt je bijvoorbeeld ook de weersverwachting, kan podcasts afspelen en zelfs dingen toevoegen aan je boodschappenlijstje.

Google-nest-Mini

Slim horloge

Veel slimme horloges kosten een flinke duit, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook wat goedkopere varianten. Dankzij Black Friday worden deze opties opeens wel héél betaalbaar. Zo kun je bij Mediamarkt en BCC de Huawei Band 4 nu met 20 euro korting krijgen, waardoor deze nog maar 49 euro kost. Het horloge heeft een AMOLED-scherm waar je notificaties van je telefoon op kunt bekijken, het heeft een GPS-optie om je sportactiviteiten te volgen en natuurlijk meet het horloge je hartslag en nachtrust. En ja, je kunt ook zien hoe laat het is.

Tot 100 euro

Videobeveiliging voor je huis

Ben je vaak van huis en wil je je stekkie niet onbewaakt achterlaten? Wil je je huisdieren in de gaten kunnen houden als je weg bent? Of heb je gewoon geen zin om van de bank op te staan als de deurbel gaat? Voor al die problemen zijn ook oplossingen, en dankzij Black Friday zijn ze ook nog eens flink goedkoop.

Zo kun je nu de Ring deurbel voor 69 euro in huis halen via BCC. Deze deurbel laat je via je telefoon en tablet zien wie er aanbelt en zelfs met ze praten. Handig als je ongenode bezoekers wil vermijden of als je de pakketbezorger wil vertellen dat hij het pakketje achter de bloempot mag achterlaten als je niet thuis bent.

Ring deurbel

Wil je ook in de gaten houden wat er binnen gebeurt als je weg bent, dan kun je de Nest Cam Indoor inzetten. Deze camera geeft je activiteitsmeldingen op je telefoon en toont alles in huis in Full HD-video. De camera doet het bovendien ook ’s nachts én laat je tegen mensen en dieren in je huis praten. Bij BCC is de camera nu voor 99 euro te koop.

Beter internet

Nu we allemaal verplicht thuis zitten, is goed internet belangrijker dan ooit. Dit kan dus hét moment zijn om een nieuwe router te kopen, bijvoorbeeld een Tp-link router Archer AX50 voor 99 euro.

Maar het kan ook zo zijn dat je op een plek in huis zit te werken waar het bereik gewoon minder goed is. In dat geval kun je het beste aan de slag met een mesh-netwerk, bijvoorbeeld via OneMesh-wifi van Tp-link. Deze gadget werkt simpel: je sluit een stekker aan op je router en eentje op de plek waar je beter netwerk nodig hebt. Het apparaat zorgt er vervolgens voor dat het netwerk door de muren en vloeren naar deze plek geleid wordt. Zo heb je snel beter internet, zonder dat je met kabels in de weer hoeft. De basiskit van Tp-link kun je tijdens Black Friday voor 79 euro krijgen.

Nog weer een andere optie is om een extra Nest Wifi-punt van Google aan te schaffen, mocht je een Google Nest Router hebben. Daarmee vergroot je het bereik van Google’s router en kom je ook op die vervelende plekken in huis uit. Een extra Nest Wifi-punt kost rond Black Friday 99 euro.

Tot 250 euro

Robotstofzuiger

Heb je een hekel aan stofzuigen of kom je nooit in dat ene hoekje onder het bed? Dan is de robotstofzuiger een ideale uitvinding. Dit apparaat gaat namelijk helemaal zelf je kamer door en zuigt zo alle rommel op, terwijl jij met je benen omhoog kunt blijven Netflixen. Tijdens Black Friday biedt Coolblue een exemplaar van Anker Robovac aan voor 199,99 euro, die ook nog eens automatisch de zuigkracht aanpast als hij over een tapijt of vloerkleed rijdt.

Speakers

Ook muziekfans komen tijdens Black Friday aan hun trekken, bijvoorbeeld via een nieuwe speaker met flinke korting. Zo geeft Sonos nu 50 euro korting op de Sonos One (nu 179 euro) en de Sonos One SL (149 euro). Daarmee geniet je niet alleen van beter geluid voor je muziek, maar je kunt er ook een surround sound-upgrade voor de home cinema-producten van Sonos mee bewerkstelligen. Overigens heeft Sonos ook andere – duurdere – speakers in de aanbieding, zoals de Sonos Beam (349 euro), Sonos Sub (699 euro) en de Sonos Move (299 euro).

Heb je liever een slimme speaker in combinatie met goed geluid voor je muziek, dan kun je nu ook een Google Nest Audio 2-pack voor 149 euro krijgen bij BCC.

Sonos One

Vanaf 250 euro

Drones

Eén van de toffere gadgets op de markt is natuurlijk een drone, maar helaas zijn deze apparaten alles behalve goedkoop. Toch kun je tijdens Black Friday wel scoren met leuke aanbiedingen. Zo heeft Coolblue twee drones in de aanbieding van DJI. Eén daarvan is de DJI Mavic Mini, die je dankzij het compacte en inklapbare ontwerp gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Leuk als je wat toffe beelden wil maken tijdens het wandelen bijvoorbeeld!

De andere aanbieding is een groter pakket van de DJI Mavic Mini: DJI Mavic Mini Fly More Combo Dit pakket bevat de DJI Mavic Mini, maar ook reserve accu’s, propellors, propellor beschermers en een charging hub. Wil je dus echt lang beelden schieten en vliegen? Dan is dit pakket een betere uitkomst.

Telefoons

Natuurlijk zijn er tijdens Black Friday ook allerlei mooie telefoons in de aanbieding. Dus mocht je nog een nieuw toestel zoeken, dan is dit de uitgelezen kans. Zo scoor je deze week een Apple iPhone 11 met 64 GB aan opslag voor 644 euro, een OnePlus Nord met 128GB aan opslag voor 375 euro en een Samsung Galaxy S20 met 128 GB aan opslag voor 749 euro. Nieuwsgierig naar meer telefoons in de aanbieding? Kijk dan eens bij Coolblue of de Mediamarkt.

Foto’s: Shutterstock/Google/Amazon/Sonos