BleepBleeps ondersteunt jonge ouders met serie ludieke gadgets

Wie als jonge ouder aan de slag wil met een aantal technische snufjes, kan zijn hart ophalen bij een groot aantal spelers op de markt. Toch zijn de gadgets in al hun praktische vernuft vaak toch een tikkeltje saai. Dat het ook anders kan, bewijst het Britste bedrijf BleepBleeps.

Het team van BleepBleep is niet alleen creatief met vormen en kleuren, maar ook met naamgevingen. De kleurrijke driehoeken, rechthoeken en cirkels dragen namen als Tony Tempa, Cecil G en Lilli Loco.

Maar het eerste product dat BleepBleeps op de markt wil brengen is Sammy Screamer. De kleine driehoek kun je bevestigen aan zo’n beetje alles wat je kunt bedenken en geeft een geluidsalarm wanneer hij verplaatst wordt. Tegelijkertijd verstuurd het een push-bericht naar je smartphone, zodat je direct een alarmpje krijgt wanneer de deksel van de snoeppot gaat.

Sammy heeft in een kleine 5 dagen zijn benodigde budget al weten te  overstijgen op Kickstarter en dus kijkt het team stiekem al een stukje verder in de toekomst.

Zo is BleepBleeps al bezig met het voorbereiden van de aankondiging van Tony Tempa, de gele oorthermometer die extra informatie geeft via de bijbehorende smartphone app. Maar ook de GPS trackers en de rode bewakingscamera staan klaar voor productie.

BleepBleeps-786x305

Daar houdt het volgens het team van BleepBleeps overigens niet bij op, het wil nog verder in het gezin integreren. Sterker nog, een deel van de ideeën op de plank van de Britten is gericht op stelletjes die een gezin zouden willen starten.

Maar voor nu eerst alle aandacht voor Sammy en zijn vriendjes. Kijken hoe groot het succes kan worden!