Dít is (een deel van) de cast van de GOT-prequel: House of the Dragon

House of the Dragon

Het heeft lang geduurd, maar we weten eindelijk iets meer over de Game of Thrones-prequel die eraan zit te komen. Want inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat het laatste seizoen van Game of Thrones eindigde. Dat betekent dat fans al lange tijd zitten te wachten op iets nieuws. En in dit geval wordt dat de prequel House of the Dragon.

Hoewel HBO maar weinig informatie prijsgeeft over deze nieuwe serie, zijn er wel een aantal dingen die we in ieder geval al weten.

Game of Thrones

Het is in ieder geval zeker dat deze prequel zich zo’n 300 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt. En op dat moment is het Huis Targaryen de machtigste familie in de wereld. Zij hebben meer dan vijftien draken, wat hen ontzettend sterk maakt. Dat zorgt er ook voor dat geen andere familie hen zal aanvallen.

Maar natuurlijk spelen er ook andere gebeurtenissen mee, zoals politieke spelletjes. En dat betekent dat het gevaar van binnenuit zal komen. Zo blijkt dat de familie niet volledig onschendbaar is.

House of the Dragon

Goed, heel veel weten we dus niet. Maar onlangs tweette HBO over de productie van House of the Dragon die op dit moment in volle gang is. En daarmee wordt beetje bij beetje meer bekend over deze serie.

Met deze foto zien we ook direct wie we in de nieuwe prequel kunnen verwachten. Namelijk: Paddy Considine (Peaky Blinders), Matt Smith (The Crown), Emma D’Arcy (Truth Seekers) en Olivia Cooke (Ready Player One). Verder is er nog niet bekend wanneer we ons eindelijk weer onder kunnen dompelen in een soortgelijke serie als Game of Thrones, maar de verwachtingen zijn ‘ergens in 2022’.