Catch Notes: innovatieve To-Do-List App waarmee je ook foto’s & audio opslaat

Misschien zou Apple inmiddels al een aparte categorie in de App Store voor To-Do-List apps kunnen maken, zoveel zijn het er inmiddels. Toch blijven het fascinerende producten om te volgen, in deze tijd van information overload, lifehacking en werk effectiviteit.

Een nieuwe tool die zeker de moeite van het proberen waard is in die categorie is Catch Notes. Op het eerste gezicht inderdaad de zoveelste To-Do-List app maar uiteraard net weer iets anders dan alle anderen. Zo kun je met Catch niet alleen getypte notities aan een lijst toevoegen maar ook foto’s, voice messages en URL’s.

Innovatief is het menu met een scrollwieltje onderaan in de nieuwe app zeker te noemen. Met het wiel selecteer je wat voor item je precies aan een lijst wil toevoegen. Net als bij Wunderlist en andere goede To-Do apps heb je met Catch ook de mogelijkheid lijsten te delen met bekenden, of ze te syncen naar andere devices of online via je account. Er valt zeker nog een hoop te verbeteren aan het gebruikersgemak van deze app, maar toch is het zeker de moeite van het uitproberen waard.