Circuit Stickers zijn de ideale manier om circuits naar de massa te brengen

Altijd al een keer willen experimenten met elektronische circuits, maar geen zin om te solderen? Dan zijn de Circuit Stickers erg handige oplossing. Met deze stickers is het maken van circuits geen moeilijk, intensief werk meer. Het wordt net zo eenvoudig als het maken van een knutselwerkje.

De Circuit Stickers zijn elektronische stickers waar je zelf projecten mee kunt bouwen. Je kunt lampjes laten branden, sensoren verwerken in je project of interactieve elementen toevoegen, zonder dat je hier voor hoeft te kunnen programmeren.

De Stickers van Chibitronics werken met ieder geleidend materiaal. De stickers werken dan ook goed met andere technologische handigheidjes om circuits makkelijker te maken, zoals bijvoorbeeld de geleidende verf van Bare Conductive of de Circuit Scribe-pen.

Circuit Stickers

Deze Circuit Stickers zijn de ideale manier om meer mensen te introduceren bij het maken van circuits. Elektronica wordt niet alleen heel gemakkelijk, maar ook heel leuk. Met speciale stickers die lichteffecten veroorzaken en stickers die werken als druksensor, maak je zo de mooiste dingen!

De stickers zijn verkrijgbaar via Crowdsupply. Hier kun je verschillende sets vinden, met prijzen van 25 dollar voor een starterskit tot 7200 dollar voor de meest uitgebreide versie met honderd exemplaren van iedere sensor. Eind mei worden alle pakketen verstuurd.