Coolblue laat je sinterklaascadeaus ophalen op Utrecht CS

Coolblue, popupwinkel Utrecht CS

Met Sinterklaas en kerstmis in aantocht, is iedereen opzoek naar cadeaus. Die kun je bijvoorbeeld via Coolblue bestellen, maar dan moet je wel thuis zijn als ze bezorgd worden. Of je haalt ze simpelweg op bij de speciale pop-up-winkel op Utrecht Centraal Station.

Het is natuurlijk ontzettend handig om cadeautjes online te bestellen. Maar Sint en de Kerstman zijn regelmatig van huis, en wij dankzij onze banen en andere afspraken ook. Het kan dus lastig zijn om tijd te vinden om je cadeaus daadwerkelijk in huis te halen.

Sinterklaas en Coolblue komen daar nu in tegemoet met de pop-up-winkel. In deze winkel kun je allereerst inspiratie opdoen voor een cadeau. Diverse producten die via de webwinkel worden verkocht, kun je namelijk hier in het echt bekijken. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je het cadeau direct meenemen of de volgende dag thuis laten bezorgen.

Daarnaast kun je cadeautjes online bestellen en die in de pop-up-winkel laten afleveren. Bestel je vandaag, dan liggen de cadeautjes morgen voor je klaar. Wel zo handig, want zo kun je ze meenemen als je met de trein naar huis of naar een afspraak of werk gaat.

Heel december open

Coolblue weet bovendien dat lang niet iedereen tegelijkertijd Sinterklaas en kerstmis viert. De één viert Sinterklaas op 5 december, de ander op 1 december. Er zijn zelfs mensen die in januari nog bezig zijn met de feestdagen.

De pop-up-winkel is dan ook lekker lang open, zodat je genoeg tijd hebt om cadeaus te vinden, te bestellen en te laten bezorgen. Je kunt de winkel namelijk tot en met 31 december bezoeken en gebruikmaken van alle aangeboden diensten.

De winkel van Coolblue vind je op Utrecht Centraal ter hoogte van perron 19 en 20.