De finale van Wie is de Mol? kun je op het witte doek bekijken

Wie is de Mol?

Voor alweer de 22e keer kijkt heel Nederland iedere week in spanning tv, om uit te vinden wie deze keer de Mol is. De ontknoping van dit seizoen komt nu snel dichterbij en echt grote fans van Wie is de Mol? kunnen de finale deze keer op het witte doek zien bij Pathé.

Wie is de Mol? is al jaren een fenomeen. Dit jaar doen onder meer Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias en Kim-Lian van der Meij mee aan het spannende programma. En natuurlijk heeft iedereen wel zijn vermoedens over wie dit jaar de Mol is. Maar echt zeker weten we dat pas op 5 maart, als de finale plaatsvindt.

Eindelijk weer samen voor de finale

De afgelopen jaren was de finale van het programma echter anders dan anders. Door de pandemie kon er steeds geen publiek bij zijn. Maar nu zijn de maatregelen enorm versoepeld en is dit dus wél weer mogelijk. Het programma heeft dan ook bekendgemaakt dat de finale dit jaar weer in de Rode Hoed in Amsterdam plaatsvindt en dat er ook weer publiek bij aanwezig is. In het publiek zitten abonnees van de Wie is de Mol?-nieuwsbrief die via een prijsvraag kaartjes konden bemachtigen.

Maar niet getreurd als je geen kaartjes hebt: er zijn ook andere manieren om samen met andere fans de finale te bekijken. Nu ook de bioscopen weer open zijn maakt Pathé het namelijk voor de derde keer mogelijk om de ontknoping op het witte doek te zien. Daarvoor kun je bij maar liefst 25 bioscopen terecht, waaronder in Groningen, Maastricht, Arnhem en de Randstad.

Wel moet je natuurlijk eerst een kaartje bemachtigen. Die zijn voor 7,50 euro beschikbaar via de website van Pathé. Voor AVROTROS-leden is een aantal tickets in selecte bioscopen beschikbaar.

Foto: AVROTros