Open huis: devolo stelt smart home systeem open voor andere fabrikanten

Met introductie van nieuwe componenten op IFA 2015 in Berlijn bestaat het devolo Home Control binnenkort uit meer dan 20 verschillende elementen. Het is dan namelijk mogelijk om IP-gebaseerde hardware van andere fabrikanten met Home Control te integreren. Het gaat om audiocomponenten, webservices of gebruikersdiensten op maat.

Met devolo Home Control maak je makkelijk zelf van je huis een smart home. De aanvullingen die worden aangekondigd op IFA 2015 moeten van Home Control een van de meest uitgebreide en flexibele smart home systemen maken.

Sinds de introductie begin 2015 in Duitsland, hadden de gebruikers van devolo Smart Home de mogelijkheid om een selectie Z-Wave-gecertificeerde producten van andere fabrikanten met het systeem te integreren. Door het toevoegen van deze optie waren ontwikkelaars in staat het systeem open te stellen voor honderden additionele componenten.

Wie met het aanbod van de huidige opties nog niet tevreden is, zal waarschijnlijk erg blij zijn met devolo’s laatste IFA-nieuws.

devolo-home-control