Deze drone volgt je automatisch nadat je hem in de lucht hebt gegooid

Toffe beelden schieten met een drone, terwijl je zelf de piste afgaat of volle vaart over de golfen glijdt met je surfplank is behoorlijk pittig. In zo’n geval kan Lily uitkomst bieden. Deze drone volgt je automatisch op je avontuur, nadat je hem (haar?) in de lucht hebt gesmeten!

Eenmaal in de lucht volgt de drone je bewegingen dankzij een GPS-tracker die je bij je draagt om je pols of in je rugzak. Lily is voorzien van prima hardware: een 12 megapixel camera  met groothoeklens kan foto’s maken of je filmen op 1080p of met een verhoogde framerate filmen op 720p.

Die GPS tracker is overigens ook handig mocht je de drone per ongeluk uit het oog verliezen. Lily geeft automatisch een signaal wanneer er iets vreemds onderweg plaatsvindt, zoals een windvlaag of wanneer de drone moet uitwijken. Mocht hij in de plas belanden, geen zorgen: de drone is volledig waterdicht en blijft drijven!

Helaas is Lily pas vanaf februari 2016 te koop en zal hij niet goedkoop zijn: $999. Ben je bereid nu al te reserveren? Dan komt de drone op $499!

lily3